Beiersdorf

Beiersdorf je multinacionalna kompanija i jedan od najvećih svjetskih proizvođača kozmetike. Ponosni smo što kao dio velike Beiersdorf-ove obitelji tržištu BiH možemo ponuditi najpoznatije i najstarije brand-ove za njegu kože.


Godina Beiersdorf brine o Vašoj koži.

Uposlenika u centru za istraživanja-Hamburg

Uposlenika trenutno u kompaniji

Podružnica u cijelom svijetu.

Nivea protect&shave

Prvi brijač marke NIVEA koji se prilagođava različitim konturama tijela u svim smjerovima – za nježno brijanje i savršeno glatku kožu.

BRIJAČ S POMIČNIM ZGLOBOM

Prvi brijač marke NIVEA koji se prilagođava različitim konturama tijela u svim smjerovima – za nježno brijanje i savršeno glatku kožu.

Pokretljivi zglob nježno se prilagođava konturama tijela i tako omogućava ugodno brijanje. 5 kvalitetnih oštrica osigurava izuzetnu glatkoću kože. Radi prvoklasne kvalitete, prikladne su za višekratno korištenje. NIVEA jastučić za njegu kože s aloe verom i vitaminom E stvara njegujući zaštitni film za nježno brijanje. Uz navedeno, protuklizna ručka i za vrijeme tuširanja omogućava sigurno držanje.

PROTECT & SHAVE GEL ZA BRIJANJE

Za ugodan osjećaj glatke kože i nježno klizanje brijača po koži. NIVEA Protect & Shave gel za brijanje štiti kožu od nadraživanja.

Za ugodan osjećaj glatke kože i nježno klizanje brijača po koži. Dermatološki je potvrđeno da koža dobro podnosi proizvod. Kremasti gel na koži stvara zaštitni sloj, što omogućava posebno temeljito i sigurno brijanje. Njegujuća formula s vitaminom E štiti kožu od nadraživanja i čini ju nevjerojatno glatkom.


NOVA KREMA NIVEA CARE:

100% BOGATA NJEGA I 0% OSJEĆAJA MASNOĆE.

REVOLUCIJA U NJEZI KOŽE

Žene diljem svijeta u potrazi su za kremom koja je intenzivno hranjiva, ali ne masti kožu. Prihvatili smo izazov i stvorili jedinstvenu kremu NIVEA Care koja ispunjuje oba zadatka. Revolucionarna formula hrani kožu lica i tijela bez ostavljanja masnih tragova, pružajući tako koži potpuno nov osjećaj. Jednostavno WOW!

REVOLUCIONARNA TEHNOLOGIJA

WOW efekt kreme NIVEA Care temelji se na tehnologiji s potpuno novom formulom: hidrodisperzija voska. Lagane molekule hidrovoska upijaju se u kožu odmah po nanošenju, osiguravajući joj tako intenzivan i dugotrajan osjećaj hranjivosti jer se upija odmah, bez osjećaja masnoće.

SAVRŠENA NJEGA ZA LICE I TIJELO

Nova krema NIVEA Care lako se razmazuje i brzo upija u kožu. Upravo zbog toga je savršena krema za lice i tijelo. Jeste li spremni za WOW efekt?

Beiersdorf brendovi