Beiersdorf

Beiersdorf je multinacionalna kompanija i jedan od najvećih svjetskih proizvođača kozmetike. Ponosni smo što kao dio velike Beiersdorf-ove obitelji tržištu BiH možemo ponuditi najpoznatije i najstarije brand-ove za njegu kože.


Godina Beiersdorf brine o Vašoj koži.

Uposlenika u centru za istraživanja-Hamburg

Uposlenika trenutno u kompaniji

Podružnica u cijelom svijetu.

Nivea protect&shave

Prvi brijač marke NIVEA koji se prilagođava različitim konturama tijela u svim smjerovima – za nježno brijanje i savršeno glatku kožu.

BRIJAČ S POMIČNIM ZGLOBOM

Prvi brijač marke NIVEA koji se prilagođava različitim konturama tijela u svim smjerovima – za nježno brijanje i savršeno glatku kožu.

Pokretljivi zglob nježno se prilagođava konturama tijela i tako omogućava ugodno brijanje. 5 kvalitetnih oštrica osigurava izuzetnu glatkoću kože. Radi prvoklasne kvalitete, prikladne su za višekratno korištenje. NIVEA jastučić za njegu kože s aloe verom i vitaminom E stvara njegujući zaštitni film za nježno brijanje. Uz navedeno, protuklizna ručka i za vrijeme tuširanja omogućava sigurno držanje.

PROTECT & SHAVE GEL ZA BRIJANJE

Za ugodan osjećaj glatke kože i nježno klizanje brijača po koži. NIVEA Protect & Shave gel za brijanje štiti kožu od nadraživanja.

Za ugodan osjećaj glatke kože i nježno klizanje brijača po koži. Dermatološki je potvrđeno da koža dobro podnosi proizvod. Kremasti gel na koži stvara zaštitni sloj, što omogućava posebno temeljito i sigurno brijanje. Njegujuća formula s vitaminom E štiti kožu od nadraživanja i čini ju nevjerojatno glatkom.


NOVA KREMA NIVEA CARE:

100% BOGATA NJEGA I 0% OSJEĆAJA MASNOĆE.

REVOLUCIJA U NJEZI KOŽE

Žene diljem svijeta u potrazi su za kremom koja je intenzivno hranjiva, ali ne masti kožu. Prihvatili smo izazov i stvorili jedinstvenu kremu NIVEA Care koja ispunjuje oba zadatka. Revolucionarna formula hrani kožu lica i tijela bez ostavljanja masnih tragova, pružajući tako koži potpuno nov osjećaj. Jednostavno WOW!

REVOLUCIONARNA TEHNOLOGIJA

WOW efekt kreme NIVEA Care temelji se na tehnologiji s potpuno novom formulom: hidrodisperzija voska. Lagane molekule hidrovoska upijaju se u kožu odmah po nanošenju, osiguravajući joj tako intenzivan i dugotrajan osjećaj hranjivosti jer se upija odmah, bez osjećaja masnoće.

SAVRŠENA NJEGA ZA LICE I TIJELO

Nova krema NIVEA Care lako se razmazuje i brzo upija u kožu. Upravo zbog toga je savršena krema za lice i tijelo. Jeste li spremni za WOW efekt?

Beiersdorf brendovi

can you cut hair extensions in half dark strawberry blonde extensions human hair wigs uk babe tape in ombre extensions double drawn hair extensions suppliers hair extensions so cap extensions curly human hair weave bundles clip hair best hair styling products white hot hair reviews hair wigs