FORMULA
USPJEHA
JE

KVALITETA
NAŠE
DISTRIBUCIJE

Poduzeće MCI d.o.o. prisutno je na tržištu od 1992. godine. Primarna mu je djelatnost trgovina i zastupanje domaćih i inozemnih robnih marki, s posebnim naglaskom na distribucijsku ulogu na tržištu Bosne i Hercegovine. Tijekom svoga poslovanja, društvo MCI d. o. o. postalo je jednim od vodećih distributera u Bosni i Hercegovini, te je kao takvo snažan partner u različitim poslovnim kooperacijama. Uz, primarno, distribucijsku ulogu na domaćem tržištu, MCI teži i internacionalizaciji poslovanja na regionalnom tržištu. Osim navedenih djelatnosti, MCI posjeduje i veledrogeriju, s kadrom osposobljenim za poslovanje s velefarmacijama na teritoriju BiH.

MCI d.o.o. danas zapošljava preko 300 radnika koji su strateški raspoređeni u četiri poslovne jedinice sa sjedištima u Sarajevu, Banja Luci, Širokom Brijegu i Tuzli. Svaka poslovna jedinica raspolaže sa suvremenim skladišnim prostorom koji je opremljen s pet vrsta temperaturnih režima. Kapacitet svih skladišta iznosi preko 8000 paletnih mjesta.

Distributivno logistička organizacija raspolaže sa modernim voznim parkom od preko 170 voznih jedinica s ciljem brze i kvalitene opskrbe naših kupaca. Distributivna mreža pokriva 7152 prodajna mjesta, s tendencijom rasta svake godine Misija društva MCI d.o.o. je pružanje visokokvalitetnih distributivnih usluga i jačanje povjerenja klijenata i krajnjih potrošača.

Put ka ostvarenju svoga cilja da postane vodeći distributivni sustav na tržištu Bosne i Hercegovine, društvo MCI d.o.o. vidi u kvalificiranim i motiviranim zaposlenicima kao kralježnici ovoga poslovnog sustava.

Dodatne informacije o nama i prodajnom asortimanu možete zatražiti putem naših kontakt stranica.